Åk med på SSU-etta på Bolmsö lägergård!

SSU Helsingborg anordnar en SSU-etta alla medlemmar som inte tidigare har gått någon. SSU-ettan kommer vara förlagd på Bolmsö lägergård! Vi samåker till och från kursgården. Bilarna rullar kl.17.00 ifrån SSU lokalen på Carl Krooks gata 15 fredagen den 10 oktober och hemfärd beräknas bli kl.15:00 på söndagen den 12 oktober.

På SSU-ettan får ni lära dig om arbetarrörelsens historia, hur SSU:s organisation fungerar och där kommer ni att få en genomgång i ideologi! För att få gå SSU-ettan krävs ingenting mer än att du är medlem i SSU Helsingborg. Du anmäler dig genom att MEJLA:

• Namn
• Adress
• Personnummer
• Mejladress
• Telefonnummer
(Uppge även om du har körkort och tillgång till bil under helgen!)
till helsingborg@ssu.se SENAST måndagen den 6 oktober.

Kursgården rymmer 50 bäddar fördelat på 10 rum, så anmäl dig i god tid för att vara säker på att få en plats. Hela helgen är självklart kostnadsfri.

Leave a Comment