Valkickoff i Helsingborg!

valkickoff

Den 16 augusti samlas vi för att kicka igång SSU Skånes valrörelse. Vi gör det i Helsingborg med en dag fylld av pepp och gemenskap. Under dagen kommer vi göra en insats under Fackets dag i Helsingborg för att se till att våra väljare går och röstar på Socialdemokraterna den 14 september.

Vi kommer att kampanja, värva medlemmar, grilla och ha det gött. Vi samlas vid 10:30 och mellan 11:00 och 16:00 kommer vi kampanja på Fackets dag. Därefter drar vi till Gröningen och grillar, spelar brännboll och fotboll. Har ni något särskild aktivitet, till exempel kubb eller brännboll, som ni vill köra? Hör av er till Filip! Vi kommer att uppdatera eventet löpande efter hand, så håll utkik här!

Varje klubbordförande kommer att behöva anmäla in ungefär hur många som kommer från klubben senast den 8 augusti. Anmälan skickas till Klara på klaraholmberg@gmail.com. Anmälan ska innehålla information om klubb, antal deltagare från klubben, eventuella kostpreferenser (allergier etc.) och kontaktuppgifter till klubbens ”delegationsledare”.

Mer detaljerad information om hur man tar sig dit och liknande kommer att skickas ut till ordförande eller delegationsledarna ca en vecka innan kickoffen.

Hör av dig om du undrar något!
Klara, 0732-33 44 00
Mansour, 0739-95 88 30

Leave a Comment